Wie zijn wij

Erick Pol

Directeur


Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Dit jaar ben ik toch weer terug gekeerd in de uitzendbranche. Dit heb ik gedaan omdat er prachtige kansen en mogelijkheden liggen in de markt. Bovendien ben ik een mensgerichte ambitieuze ondernemer, die altijd gedreven is om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Heidi Niedergethmann

Intercedent


Ik ben nu enige tijd werkzaam als intercedent voor Flex Profecta. Ik haal er veel voldoening uit om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en werknemer. Ik ben verantwoordelijke voor de accounts logistiek en transport. Daarnaast help ik kandidaten ook persoonlijk naar een goede job.