Wie zijn wij

Erick Pol

Directeur


Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Dit jaar ben ik toch weer terug gekeerd in de uitzendbranche. Dit heb ik gedaan omdat er prachtige kansen en mogelijkheden liggen in de markt. Bovendien ben ik een mensgerichte ambitieuze ondernemer, die altijd gedreven is om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

Heidi Niedergethmann

Intercedent


Ik ben nu enige tijd werkzaam als intercedent voor Flex Profecta. Ik haal er veel voldoening uit om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en werknemer. Ik ben verantwoordelijke voor de accounts logistiek en transport. Daarnaast help ik kandidaten ook persoonlijk naar een goede job.

Samira Mernisi

Marketing medewerker


Als marketing medewerker voer ik activiteiten uit die deel uitmaken van een marketingplan, zoals het bedenken, uitwerken en uitvoeren van marketingcampagnes, promotie-acties, imagocampagnes om de merkbekendheid te vergroten.

Betholia Scheerder-Kasun

Financiële administratie


Ik heb jarenlange ervaring als financieel medewerker. Nu actief voor Flex Profecta waarbij ik verantwoordelijk ben voor de financiën. Financiële overzichten maken en het bedrijf ontzorgen is wat ik graag doe.

Karin Stender

Administratief medewerker


Mijn naam is Karin Stender en ik ben in 2018 begonnen met mijn werkzaamheden voor Flex Profecta. Als administratief medewerkster houd ik mij onder andere bezig met het contractbeheer, het verifiëren van dossiers en ontvang ik klanten altijd met veel plezier op ons kantoor!

Leroy Moens

Intercedent


Graag stel ik mezelf voor als intercedent bij Flex Profecta. Ik werk graag met mensen en het geeft mij een geweldig gevoel als ik kandidaten een boost kan geven in hun carrière en hun verder kan helpen. Momenteel zet ik mij in voor de accounts techniek en productie waarbij ik de kandidaat oprecht centraal stel om zo een mooie match te creëren.


Ruben Vroon

Intercedent

Met een journalistieke studie op zak en veel werkervaring vanuit de saleswereld zet ik mij nu in om een verbinding te creëren tussen werknemer en werkgever. Met plezier naar je werk gaan is het mooiste wat er is en met de branches groen, techniek, productie, asbest en assemblage onder mijn hoede, weet ik zeker dat ik ook voor jou de passende baan kan vinden waar je elke dag met plezier heengaat!